Butik-Gardiner/Solskydd/Inredning

loading...

Unikt tillfälle att överta en väletablerad och lönsam verksamhet som sedan 60-talet försett nordvästra Skåne med gardiner, solskydd och annan inredning av högsta klass.

Verksamheten har en mycket stabil och köpstark kundkrets som har varit denna professionella verksamhet trogen sedan 60-talet tack vare dess stora kunnande, fina service och långa erfarenhet i branschen.

Verksamheten har jobbat intensivt de senaste åren för att hantera det ökade trycket från kunderna. Tiden är inne för ny energi och ökad bemanning för att möta och bearbeta den stigande efterfrågan!

I verksamheten finns allt som behövs för att bedriva en högkvalitativ försäljning och inredning av fönstermiljö. Butiken har ett gediget utbud av kollektioner och tygprover från de ledande textilleverantörerna samt en omfattande och kreativ exponering av gardinlösningar i alla dess former.
Olika typer av solskydd, skenor och stänger finns också på display och i sortimentet.

I lokalerna finns en välutrustad syateljé med fabrikssymaskiner och en kompetent sömmerska samt stora utrymmen för hantering och lager av skenor, stänger med tillbehör. Ett nära och inarbetat samarbete med flertalet tapetserare och montörer, möjliggör en kompetent och professionell fullserviceverksamhet med allt för fönstermiljön och den textila inredningen. Allt från måttagning, rådgivning, sömnad och montering erbjuds för kunder som önskar helhetslösningar.

Som ett komplement till kärnverksamheten, saluförs även en mängd möbler, mattor, lampor och accessoarer.

Butiken är känd för sin kreativa skyltning och kunder tittar gärna in för att få inspiration till sin inredning. Kundkretsen består av både privata kunder och offentlig miljö, varav de flesta är stadigt återkommande.

Fina referenser och projekt finns att uppvisa.

Ring ansvarig mäklare för mer information, eller för att boka en tid för visning.

Objekt: 496
Bransch: Butik / Inredning
Stad: Helsingborg
Adress: Drottninggatan 17
Omsättning: Ca 4,000,000kr + moms / år
Yta: 85 kvm butik samt 60 kvm entresol + 80 kvm källare
Hyra: 27,000kr + moms / månad
Pris: 1,500,000kr eller bud                    

Ansvarig mäklare:
Jonny Hondo
073-501 52 60
jonny.hondo@jhkonsult.se

intresseanmälan